michieldewit | Cinecitta | Website en applicatie design
16425
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16425,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Cinecitta | Website en applicatie design

Over dit project

Studie opdracht voor de vakken: ‘Screen design’ en ‘Design for mobile’, van de opleiding Communication & multimedia design aan de Hogeschool Rotterdam.

 

De opdracht: Interaction design voor de responsive website’ en de mobiele native applicatie, voor filmhuis ‘Cinecitta’ (www.cinecitta.nl) in Tilburg , in samenwerking met een medestudent, waarin in goed overleg besluiten zijn genomen over de interactie van zowel de native applicatie als de responsive website. Voor de website is uitgaan van de bestaande website van Cinecitta en voor de applicatie was het belangrijk om de voordelen van een native applicatie te benutten en dus niet enkel een filmoverzicht te bieden. Door deze opdracht heb ik een hele hoop geleerd op het gebied van interaction design en design voor mobiele apparaten. Hierdoor ben ik nog beter in staat om keuzes te maken in plaatsing en soms zelfs weglaten van bepaalde elementen.

Categorie
Grafisch Ontwerp, Interaction design, Webdesign